2 سوال کاربران محترم سایت مربوط به ثبت نام و داشتن حساب در نئوباکس :
قوانین مربوط به آگهی ها و کلیک کردن :
1 - آیا من فقط باید با اینترنت و کامپیوتری که باهاش حساب باز کردم آگهی ها رو کلیک کنم و پول دربیارم ؟ چون من در طول روز توی محیط کارم هستم و شبها میام خونه ، و میخوام که توی محیط کارم یا دانشگاه یا هر جای دیگه اگه بشه آگهی هام رو کلیک کنم یا گاهی اوقات ۲ روز میرم مهمونی و باید اونجا کلیک کنم ، آیا امکان پذیره ؟
خوب این سوال خیلی مهمی هست که برای همه پیش میاد و جوابش هم یکی از مهمترین قوانین سایت نئوباکش هست ، اول جواب میدم بعد توضیح میدم .
در هر روز ( ۲۴ ساعت )شما میتونید فقط با یک IP آگهی هاتون رو کلیک کنید و آی پی باشه که خودش عضو نئوباکس نباشه ، این یعنی چی ؟ فرض کنید شما از توی خونه با اینترنت خونه و با لبتابتون یا کاپیوترتون عضو نئوباکس میشید، هر زمان و هر ساعتی که اینترنت خونه و کامپیوتر یا لبتابتون وارد حسابتون بشید و کلیک کنید و کار کنید ، هیچ مشکلی نداره .
2- حالا اگه صبح تا شب در محل کار هستید یا دانشگاه یا مهمونی چی ؟
همون طور که گفتم در هر ۲۴ ساعت فقط با یک IP باید اگهی ها رو کلیک کنید ، مثلا اگه امروز در محل کار میخواهید کلیک هارو بزنید باید تا شب هر چی اگهی میاد براتون با همون اینترنت محل کار کلیکشون کنید و شب که برید خونه اگه اگهی براتون اومده باشه نمیتونید کلیک کنید چون امروز رو با اینترنت محل کارتون کلیک کردین .
برای مثال روز بعدش اول صبح که دارید میرید بیرون از خونه و قبل از رفتن اگهی ها رو کلیک میکنید ، حالا دیگه در طور روز اگه در محل کار باشید یا جای دیگه و آگهی براتون اومده باشه ، دیگه نمیتونید کلیک کنید ولی توی حسابتون میتونید برید، و باید بذارید دوباره شب بیائید خونه آگه اگهی اومده بود از خونه کلیک کنید چون صبح از خونه کلیک زدین.
پس جمع بندی کنم اینو ، هر روز فقط با یک آی پی یعنی با یک خط اینترنت میتونید آگهی ها رو کلیک کنید و اون آی پی نباید خودش عضو نئوباکس باشه .
و در هر ۱۰ روز حداکثر با ۳ تا کامپیوتر میتونید آگهی ها رو کلیک کنید . یعنی اینکه در فاصله ۱۰ روز با ۳ تا کامپیوتر میتونید آگهی بزنید، مثلا ۵ روز پشت سر هم از خونه کلیک میکنید، ۴ روز رفتین مهمونی خونه خاله و با کامپیوتر اونها کلیک میکنید ، بعد ۲ روز میرید با کامپیوتر محل کار کلیک میکنید بعد ، و هیچ مشکلی نیست چون در این فاصله ۱۰ روزه با حداکثر ۳ تا کامپیوتر وارد شدین و کلیک کردین ، اگه بیشتر از ۳ تا بشه آگهی هاتون میپره .
هر روز میتونید با هزاران IP وارد حسابتون بشید و فقط ببینید و چک کنید ببینید چه خبره و کاری نکنید.
چک کردن حساب یعنی اینکه یوزر نیم و پسووردتون رو بزنید و وارد بشید و فقط ببینید حسابتون رو، این مشکلی نداره و میتونید روزانه با هزاران سیستم و اینترنت این کار رو بکنید .
جهت عضویت در سایت نئوباکس neobux روی بنر زیر کلیک فرمایید :
ارتباط با ما از طریق تلگرام و آموزش استراتژی ها به صورت رایگان : INDUSTRIAL_ENGEENER
استراتژی های کسب درآمد از نئوباکس neobux کلیک ,خونه ,آگهی ,اینترنت ,میتونید ,نئوباکس ,کلیک کنید ,خونه کلیک ,کلیک میکنید ,میتونید آگهی ,نمیتونید کلیک منبع
درباره این سایت