2 سوال کاربران محترم سایت مربوط به ثبت نام و داشتن حساب در نئوباکس :

قوانین مربوط به آگهی ها و کلیک کردن :

1 - آیا من فقط باید با اینترنت و کامپیوتری که باهاش حساب باز کردم آگهی ها رو کلیک کنم و پول دربیارم ؟ چون من در طول روز توی محیط کارم هستم و شبها میام خونه ، و میخوام که توی محیط کارم یا دانشگاه یا هر جای دیگه اگه بشه آگهی هام رو کلیک کنم یا گاهی اوقات ۲ روز میرم مهمونی و باید اونجا کلیک کنم ، آیا امکان پذیره ؟
خوب این سوال خیلی مهمی هست که برای همه پیش میاد و جوابش هم یکی از مهمترین قوانین سایت نئوباکش هست ، اول جواب میدم بعد توضیح میدم .
در هر روز ( ۲۴ ساعت )شما میتونید فقط با یک IP آگهی هاتون رو کلیک کنید و آی پی باشه که خودش عضو نئوباکس نباشه ، این یعنی چی ؟ فرض کنید شما از توی خونه با اینترنت خونه و با لبتابتون یا کاپیوترتون عضو نئوباکس میشید، هر زمان و هر ساعتی که اینترنت خونه و کامپیوتر یا لبتابتون وارد حسابتون بشید و کلیک کنید و کار کنید ، هیچ مشکلی نداره .

2- حالا اگه صبح تا شب در محل کار هستید یا دانشگاه یا مهمونی چی ؟
همون طور که گفتم در هر ۲۴ ساعت فقط با یک IP باید اگهی ها رو کلیک کنید ، مثلا اگه امروز در محل کار میخواهید کلیک هارو بزنید باید تا شب هر چی اگهی میاد براتون با همون اینترنت محل کار کلیکشون کنید و شب که برید خونه اگه اگهی براتون اومده باشه نمیتونید کلیک کنید چون امروز رو با اینترنت محل کارتون کلیک کردین .

برای مثال روز بعدش اول صبح که دارید میرید بیرون از خونه و قبل از رفتن اگهی ها رو کلیک میکنید ، حالا دیگه در طور روز اگه در محل کار باشید یا جای دیگه و آگهی براتون اومده باشه ، دیگه نمیتونید کلیک کنید ولی توی حسابتون میتونید برید، و باید بذارید دوباره شب بیائید خونه آگه اگهی اومده بود از خونه کلیک کنید چون صبح از خونه کلیک زدین.
پس جمع بندی کنم اینو ، هر روز فقط با یک آی پی یعنی با یک خط اینترنت میتونید آگهی ها رو کلیک کنید و اون آی پی نباید خودش عضو نئوباکس باشه .

و در هر ۱۰ روز حداکثر با ۳ تا کامپیوتر میتونید آگهی ها رو کلیک کنید . یعنی اینکه در فاصله ۱۰ روز با ۳ تا کامپیوتر میتونید آگهی بزنید، مثلا ۵ روز پشت سر هم از خونه کلیک میکنید، ۴ روز رفتین مهمونی خونه خاله و با کامپیوتر اونها کلیک میکنید ، بعد ۲ روز میرید با کامپیوتر محل کار کلیک میکنید بعد ، و هیچ مشکلی نیست چون در این فاصله ۱۰ روزه با حداکثر ۳ تا کامپیوتر وارد شدین و کلیک کردین ، اگه بیشتر از ۳ تا بشه آگهی هاتون میپره .
هر روز میتونید با هزاران IP وارد حسابتون بشید و فقط ببینید و چک کنید ببینید چه خبره و کاری نکنید.
چک کردن حساب یعنی اینکه یوزر نیم و پسووردتون رو بزنید و وارد بشید و فقط ببینید حسابتون رو، این مشکلی نداره و میتونید روزانه با هزاران سیستم و اینترنت این کار رو بکنید .

جهت عضویت در سایت  نئوباکس neobux  روی بنر زیر کلیک فرمایید :

ارتباط با ما از طریق تلگرام و آموزش استراتژی ها به صورت رایگان : INDUSTRIAL_ENGEENER

استراتژی های کسب درآمد از نئوباکس neobux کلیک ,خونه ,آگهی ,اینترنت ,میتونید ,نئوباکس ,کلیک کنید ,خونه کلیک ,کلیک میکنید ,میتونید آگهی ,نمیتونید کلیک منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

چه زود اومدی معرفی کالا قندون تعمیرات آیفون تصویری در تهران 44532305 دهکده ایرونی حسام فرهنگی قوچانی ایران 18